DALINDÈO
HOEDOWN FEAT. JOSHUA JAMES (USA) EVAN COULOMBE (USA)
JAAKKO LAITINEN & VÄÄRÄ RAHA
VESTERINEN YHTYEINEEN!
UNTAMO PERTTU & SOLISTIYHTYE KULLERVO
ESSI SIMBERG & KVARTET

Uutiset

Rytmikisko vuosimallia 2017 on myönnetty kurikkalaislähtöiselle Esa Kivimäelle. Palkinnon luovutti Rytmiraide-festivaaleilla tapahtuman suojelija professori Tomi Taira. Esa Kivimäki on toisen polven...Monipuolinen musiikkiammattilainen, levy-yhtiömies ja sanoittaja Topi Salmi on lupautunut vuoden 2016 Rytmiraiteen suojelijaksi. Kunniatehtävään sisältyy Rytmikisko-palkinnon luovutus festivaalin aikana.

Musiikkialalle Topi tuli tammikuussa 1991 aloittaessaan Flamingo Musicin palveluksessa. Hän sai heti aitiopaikan suomalaisen musabisneksen huipulta päästessään työskentelemään promootio- ja tuotantohommissa nimekkäiden artistien, kuten Kirka, Vesa-Matti Loiri, Samuli Edelmann ja Hector, kanssa.

Sanoituspuolen mukaantulo oli luontaista jatkumoa. Topi Salmen ensimmäinen levylle päätynyt teksti oli Jorma Uotisen levyllä 1998. Ensimmäiset vuodet olivat hiljaisempia. Teksti sinne, toinen tänne. 2000-luvun puolivälin jälkeen Topi aktivoitui kuitenkin myös tällä saralla ja nykyisin levytettyjä sanoituksia onkin jo reilusti yli 100. Hänen tekstejään on päätynyt mm. seuraaville artisteille: Matti Esko, Jussi Raittinen, Bablo, Sani, Eino Grön, Heidi Kyrö, Joel Hallikainen, Kuunkuiskaajat jne. Salmi on myös opettanut sanoittamista Kansanopisto HEO:n lauluntekijälinjalla sekä Metropolia ammattikorkeakoulussa.

Vuonna 2010 Topi Salmi oli mukana yhtenä osakkaana perustamassa Turenki Records levy-yhtiötä, jolta ilmestyi juuri 50. albumi. Yhtiön julkaisemia artisteja ovat mm. Esa Eloranta, Tapio Liinoja, Timo Turpeinen, White Knuckles Trio, Esa Pulliainen C-Combo, Johnny & The Dodgers, Marko Haavisto & Poutahaukat, The Milestones, Veeti Kallio, Dog Days Revolution, Niko Ahvonen jne. Turenki Records oli myös yhteistyökumppanina Aija Puurtinen & Rytmiraide Allstarsin Brooklynin satu -levyn julkaisussa.
Matti Eskon Järvenpää - Pasila albumista Turenki sai ensimmäisen Emma-ehdokkuutensa.

Keväästä 2016 alkaen Topi Salmi on vaikuttanut myös Georg Malmstén -säätiön hallituksessa.

Kurikan Asemafestivaaliyhdistys toivottaa Topin lämpimästi tervetulleeksi Rytmiraiteen 10-vuotisjuhlafestivaalille!

Topi-Salmi-kuva-2


cialis online finland http://saranen.fi/cialis.html http://saranen.fi/viagra.html