MARA BALLS
PAULI HANHINIEMEN RETKUE
BROADCAST
EMILIA SISCO WITH HELGE TALLQVIST AND HIS BAND
DIONYSIAN BAND PLAYS DOORS
ARI KIVISTÖ BAND

J. Vehkala & Quomat

quomat-pieniQUOMAT - ROCK AND ROLLIN ILOSANOMAA ÄÄNEKOSKELTA!

J. Vehkala & Quomat -yhtyeen filosofiana on kaiken ylimääräisen karsiminen, jäljelle on jätetty vain olennainen: "Mitä sitä turhaa poraamaan, laitetaan jengi joraamaan!". Haara-asennon leveys on mitattu ja neljättä sointua on harjoiteltu.

Orkesteri koostuu pitkän linjan soittajista, jotka ovat kolunneet Suomen pubien ja pizzerioiden nurkkalavat useampaan otteeseen: Jukka Vehkala laulaa ja soittaa kitaraa (mm. Duo Tornado, Frank Pappa show & SIG), Sid Selin soittaa bassoa (mm. Kari Peitsamo Road Hogs ja lukuisat paikalliset kokoonpanot), Jaska Liimatainen soittaa kitaraa ja laulaa (mm. Popkone & Circus Around ja monet muut paikalliset) ja Konsta Vehkala rummuttaa (mm. Psykoanalyysi, Gian & LOJOHH) boogie-paalujunttaa sen vaatimalla tanakkuudella. Lisäksi äänitys, tuotanto ja rokkiveteraanien (etenkin isänsä) perseellepotkiminen kuuluvat hänen tehtäviinsä bändissä.

Keikalla kuullaan omien rokkibiisien lisäksi myös paljon Kari Peitsamon akustisen kauden kappaleita jytkivinä bändiversioina, Status Quoa, Dr. Feelgoodia... kaikki suomen kielellä!