BROADCAST
DR. HELANDER & THIRD WARD feat. LITTLE WILLIE MEHTO
Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band
Screaming Jay & The Bones
SOUL OPERATORS feat. Susanna Erkinheimo
Kikka-Silja Ystävineen

SIRA MOKSI

sira-moksi-3Sira Moksi syntyi 70-luvulla Jämsässä ja omasi jo lapsena huomattavan kovan itkuäänen, jota vieläkin muistellaan mm. kotitalossa asuneiden vuokralaisten tiimoilta. Myöhemmin onkin yleisöstä aina välillä kuulunut kysymyksiä tyyliin: ”Mitä tuo muija mikillä tekee?” Sira kantaa myös kuvaavaa lempinimeä Sirkkeli Sira.

Näillä laululihaksilla onkin sitten otettu haltuun laajasti useita musiikin eri osa-alueita aina ”Punkista Piafiin”. Parikymmentä vuotta eri kokoonpanoissa laulaneena Sira ohjelmistossa on ollut (ja on yhä) mm. bluesia, bluesrockia, heavyrockia sekä soulia ja funkia. Varsinkin soulia ja AC/DC:tä Sira lauloi pitkään ja kiihkeästi. Hänen ohjelmistoonsa ovat tuon lisäksi kuuluneet niin jazz-klassikot, suomalaiset tangot kuin ranskalaiset chansonit.

Omakustanne Sira Moksi – Moneksi ilmestyi 2009 ja levytyssopimus Atte Blomin ja Unja Recordsin kanssa solmittiin 2010. Levy Sira Moksi Keltaisen talon lauluja ilmestyi 2013 syksyllä.

Tällä keikalla kuullaan tärppejä Siran Keltaisen talon lauluja levyltä, joita mm. laulelma-rockiksi luonnehditaan sekä myös vahvimpia vetoja rock, soul ja bluesskeneltä.

Siraa säestää Haulikko-bändi, jonka ydinrunko on kulkenut monet vuodet Siran yhteisissä musiikillisissa sessioissa. Kitarassa Peter Miinala, bassossa Anska Pöntisenaho, sekä rummuissa Ville Miinala.

Sira on tällä hetkellä solistina myös Timo Nykyrin Ukuleleorkesterissa, jonka ohjelmistosta löytyy niin elokuvamusiikin suurimpia klassikkoja kuin ikimuistoisimpia suomalaisia populäärimusiikin helmiä.

Musiikki itsessään on aina sydämessäni,
siksi mikään suuntaus tai tyylilaji erikseen ei ole minulle erityinen tai vieras.

Sira Moksi