DALINDÈO
HOEDOWN FEAT. JOSHUA JAMES (USA) EVAN COULOMBE (USA)
JAAKKO LAITINEN & VÄÄRÄ RAHA
VESTERINEN YHTYEINEEN!
UNTAMO PERTTU & SOLISTIYHTYE KULLERVO
ESSI SIMBERG & KVARTET

Uutiset

Rytmikisko vuosimallia 2017 on myönnetty kurikkalaislähtöiselle Esa Kivimäelle. Palkinnon luovutti Rytmiraide-festivaaleilla tapahtuman suojelija professori Tomi Taira. Esa Kivimäki on toisen polven...americanTurkulainen American on reilun vuoden ajan kerännyt kiitosta rohkeasta ohjelmistovalinnastaan; yhtye on keskittynyt esittämään varsinkin legendaarisen The Band –yhtyeen mutta muidenkin tunnettujen americana –bändien musiikkia, pyrkimyksenään esittää musiikkia mahdollisimman aidolla otteella. Syvää kunnioitusta osoittaen.

The Bandin musiikkia kunnioittava American vei osaamisellaan Eero Raittiseltakin jalat alta. Turkulainen American-yhtye on tehnyt hartiavoimin töitä saadakseen soittamansa kappaleet kuulostamaan originaaleilta ja hakenut visuaalisiakin sävyjä tuomalla lavalle vintage-soittimia. Bändi on tainnut yllättää muiden lisäksi jopa itsensä, kun yhteistyöhön saatiin muutamalle keikalle mukaan The Bandin vankkumaton fani, suomalainen bluesin elävä legenda Eero Raittinen. Raittinen kertoi nauttineensa keikoista ja tekevänsä tilaisuuden tullen niitä mieluusti lisääkin.

Americanin runkorakenteista löytyy Peer Güntissakin vaikuttava rumpali Sauli "Sakke" Koivula, joka on rohkeasti astunut kokoonpanossa esiin myös laulajana, siinä varsin hyvin onnistuen.

Kokoonpano:
Eero Raittinen – Vocals
Jussi Heiskanen - Piano, Vocals
Sakke Koivula - Drums, Vocals
Juha Sundqvist - Guitar, Vocals
Jakke Aho - Bass, Vocals
Pasi Ketola - Saxophone, Guitar, Vocals
Pekka Qvist - Organ


cialis netistä keskustelu mistä maasta saa viagraa ilman reseptiä saranen.fi