Uutiset

Rytmiraide on julkistanut ensimmäiset artistikiinnitykset kesälle 2018. Lipunmyynti on myös käynnistynyt. Festivaalin lauteille nousevat 18.8. seuraavat huikeat kokoonpanot: Broadcast Pauli...americanTurkulainen American on reilun vuoden ajan kerännyt kiitosta rohkeasta ohjelmistovalinnastaan; yhtye on keskittynyt esittämään varsinkin legendaarisen The Band –yhtyeen mutta muidenkin tunnettujen americana –bändien musiikkia, pyrkimyksenään esittää musiikkia mahdollisimman aidolla otteella. Syvää kunnioitusta osoittaen.

The Bandin musiikkia kunnioittava American vei osaamisellaan Eero Raittiseltakin jalat alta. Turkulainen American-yhtye on tehnyt hartiavoimin töitä saadakseen soittamansa kappaleet kuulostamaan originaaleilta ja hakenut visuaalisiakin sävyjä tuomalla lavalle vintage-soittimia. Bändi on tainnut yllättää muiden lisäksi jopa itsensä, kun yhteistyöhön saatiin muutamalle keikalle mukaan The Bandin vankkumaton fani, suomalainen bluesin elävä legenda Eero Raittinen. Raittinen kertoi nauttineensa keikoista ja tekevänsä tilaisuuden tullen niitä mieluusti lisääkin.

Americanin runkorakenteista löytyy Peer Güntissakin vaikuttava rumpali Sauli "Sakke" Koivula, joka on rohkeasti astunut kokoonpanossa esiin myös laulajana, siinä varsin hyvin onnistuen.

Kokoonpano:
Eero Raittinen – Vocals
Jussi Heiskanen - Piano, Vocals
Sakke Koivula - Drums, Vocals
Juha Sundqvist - Guitar, Vocals
Jakke Aho - Bass, Vocals
Pasi Ketola - Saxophone, Guitar, Vocals
Pekka Qvist - Organ


cialis netistä keskustelu mistä maasta saa viagraa ilman reseptiä saranen.fi